Κουζίνες

Παπανίκος, κουζίνες, μέγαρα Γρανίτης, Μάρμαρο, Κουζίνες Γρανίτης, Μάρμαρο, Κουζίνες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έχοντας μελετήσει το μάρμαρο και τον γρανίτη σε πολλές εφαρμογές τους έχουμε να σας προτείνουμε πολλές αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις. Όσο αναφορά τους πάγκους κουζίνας έχουμε αναπτύξει δύο πρωτοποριακές τεχνοτροπίες.

Όπως μπορείτε να διακρίνετε στην πρώτη φωτογραφία η κόκκινη γραμμή είναι αυτή που διαχωρίζει τα δύο μεγάλα κομμάτια του πάγκου. Από τις τρύπες για τον νεροχύτη και την κουζίνα στα λεπτά σημεία ο πάγκος αδυνατίζει με κίνδυνο να σπάσει εύκολα. Τα τετραγωνικά των τρυπών υπολογίζονται στα συνολικά τετραγωνικά με αποτέλεσμα την αύξηση του κόστους. Επίσης η μεγάλη κόκκινη γραμμή που είναι ο ατμός φαίνεται και αφαιρεί ομορφιά από τον πάγκο σας.

Στη δεύτερη φωτογραφία ο πάγκος χωρίζεται σε μικρότερα κομμάτια έτσι δεν υπάρχει κίνδυνος να σπάσει. Οι αρμοί είναι οι πολύ μικρές κόκκινες γραμμές και το γωνιακό κομμάτι είναι μονοκόμματο πράγμα που προκαλεί εντύπωση.

Η δεύτερη τεχνοτροπία μας αφορά την καθημερινή λειτουργικότητα της κουζίνας. Στον πάγκο συνέχεια πέφτουν νερά, υπολείμματα φαγητού και άλλα τα οποία τελικά καταλήγουν στο πάτωμα. Προσθέτοντας την πατούρα που λειτουργεί ως προστατευτικό όλα τα παραπάνω είναι παρελθόν και ο καθαρισμός του πάγκου γίνεται ευκολότερος.

Εγγύηση μας είναι οι πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν και έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι.