Ποιοι είμαστε - Παπανίκος Μάρμαρα
266
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-266,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Ποιοι είμαστε

Εμπειρία, τεχνογνωσία, συνέπεια και εξέλιξη από το 1968

Δημιουργίες σε μάρμαρο,
αξιοπιστία από γρανίτη

Στα Μέγαρα Αττικής και σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, η πεντηκονταετής βιώσιμη και συνεχής λειτουργία του εργοστασίου μας, καθιστά την εταιρία “ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ” ως την πλέον αξιόπιστη παρουσία στον χώρο της επεξεργασίας μαρμάρου και γρανίτη.

Ο αναπτυξιακός χαρακτήρας της επιχείρησης και η στοχοθεσία των επικεφαλής της εταιρίας, εξασφαλίζει μόνιμα και διαρκώς αναβαθμισμένο εξοπλισμό και σύγχρονα μηχανήματα, τα οποία παρέχουν απόλυτη ποιότητα και εφαρμογή, ικανοποιώντας τις υψηλές απαιτήσεις των πελατών μας.

Εφαρμογές και λύσεις
με σεβασμό στον πελάτη

Με τεχνογνωσία και εξειδικευμένο προσωπικό από το 1968, επεξεργαζόμαστε μάρμαρα, γρανίτες καθώς και παράγωγα δευτερογενή προϊόντα τους. Η εταιρία “ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ” διαμορφώνει μακροχρόνιες συνεργασίες με τους πελάτες της καθώς η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα εργασιών σε σχέση με την άριστη εξυπηρέτηση και τις ανταγωνιστικές της τιμές, την καθιστούν αξιόπιστη και ικανή να δώσει λύσεις στις οποιεσδήποτε αρχιτεκτονικές απαιτήσεις.

Με γνώση στο μάρμαρο και στον γρανίτη και με φροντίδα στις ανάγκες των πελατών μας προσπαθούμε πάντα να ανταποκριθούμε στο έπακρο των ζητουμένων τοποθετώντας τον πήχυ υψηλότερα από εκεί που μας ζητείται.

  • Δάπεδα , σκάλες, πάγκοι κουζίνας
  • Επενδύσεις εξωτερικών – εσωτερικών χώρων
  • Έπιπλα
  • Ειδικές κατασκευές
  • Μνημεία
  • Σχίσιμο όγκων – γυάλισμα πλακών

το εργοστάσιό μας

Διαθέτοντας μια πλήρη γραμμή επεξεργασίας, το εργοστάσιό μας στα Μέγαρα Αττικής, είναι ικανό να προσφέρει άριστη ποιότητα σε κάθε επιλογή υλικού αλλά και ειδική απαίτηση, αφού ελέγχουμε κάθε στάδιο επεξεργασίας.